Thursday, May 16, 2013

Zara Turn 4 Months


Zara dah genap 4 bulan hari ni!!! yeay dah makin besar anak ummi..alhamdulillah~ tapi Zara tak sihat sikit sekarang ni..demam plak dia..mayb musim demam tambah plak cuaca yang sangat panas sekarang ni..malam2 kami tido pasang kipas dan aircond sekaligus..huhuhu..kalau tak mesti Zara mengamuk..Disebabkan Zara demam so, cancel lah kami nak bercuti ke Sarawak besok..sori yer aunty2 n uncle sekalian..Zara tak dapat ikut u all..lagipun 1hb June kami dah nak pindah dah..Ummi satu benda pun tak kemas lagi..hahaha~

  • Zara dah berat 6.1kg sekarang
  • Zara dah tinggi 65cm sekarang
  • Zara dah pandai terbalikkan badan dah..hari tu percubaan 2 kali berjaya..pastu Zara takde buat lagi dah..sekadar mengiring jer..hihihi
  • Zara makin galak nak bersembang nngan orang..sembang sorang2 pun boleh gak..hahaha~
  • Zara dah semakin murah ngan senyuman dan gelak ketawa..kalau boleh nak nganga seluas2nya mulut dia tu :)
  • Zara pun dah pandai bertempik kalau tak puas hati pape..hihihi
  • Zara juga dah pandai tahan mata tido skrang..boleh nangis kalau kita dodoikan dia time dia masih nak jengilkan mata...hahaha~

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete